Potsdam 2017 – Torkest, The Javes & Fris Beat2Beat!

Over ongeveer twee weken is het zover, dan gaan wij samen naar Potsdam! Voordat we aan deze reis beginnen, geven we een concert in Veghel op de Noordkade.
Daar zullen zowel Torkest, the Javes als Fris Beat2Beat hun programma laten horen.
Deze Try-Out is op 21 april 2017 om 20.00 in de popzaal. Ben je benieuwd naar onze klanken?! Kom gerust luisteren!

Na een paar nachtjes nagenieten van de Try-Out, vertrekken we 27 april vroeg in de ochtend naar Potsdam. We verwachten in de middag aan te komen bij ons hostel, maar al snel zullen we vertrekken naar de locatie van ons eerste concert. Dit concert vindt plaats bij “Allianz Casino Berlin”, vanaf 19.00 mogen wij daar onze muziek laten horen.
We zijn daar te gast bij ASN, meer informatie over dit orkest vindt je op http://www.asn-berlin.de/.

ASN-Berlijn

Dag 2 breekt aan waarin we in de ochtend aan onze teambuilding kunnen gaan werken, dan zal er namelijk een leuke activiteit plaatsvinden. Vervolgens vertrekken we daar de Auen Kerk waar we mogen repeteren. Het Torkest geeft dan ook een middagconcert voor de oudere parochieleden van de kerk. Later op de dag, om 19.00, geven alle orkesten samen een concert in de Auen Kerk (Auen-Kirche). Hier zijn we te gast bij Accord Orcestra Potsdam e.V. & Musikschule Fröhlich Potsdam. Via de link krijg je meer informatie, https://www.mf-aop.de/. Dit is tevens ons laatste concert van onze reis.

Accordeon Orkest Potsdam

Omdat we dan toch in Potsdam zijn, moeten we een leuke tour door de stad niet vergeten! Dit doen we op zaterdag 29 april.
De rest van de dag gaan we andere leuke activiteiten ondernemen om de stad beter te leren kennen.
Zondag, de laatste dag, is de dag dat we weer de bus in mogen voor een terugreis naar Veghel. We verwachten in de avond weer thuis te zijn.

Al met al gaat het een mooie trip worden!
Wij hebben er zin in!